Monday, May 5, 2014

Ocazie Voluntariat Drepturi Reproductive

Un proiect pe care îl recomandăm! În cadrul proiectului puteţi să vă implicaţi pentru susţinerea drepturilor sexuale şi reproductive ale femeilor din România:

“In perioada 15 mai-30 septembrie Centrul FILIA organizeaza un stagiu de voluntariat in cadrul proiectului Un Viitor Sigur pentru Drepturile Reproductive ale Femeilor din Romania!

Voluntariat
Acum ai ocazia sa te inscrii in stagiul de voluntariat organizat  in cadrul proiectului Un Viitor Sigur pentru Drepturile Reproductive ale Femeilor din Romania! Proiectul este implementat de Centrul FILIA in parteneriat cu Asociatia Transcena si E-Romnja.
In cadrul proiectului vei participa la ateliere de lucru alaturi de ceilalti voluntari, te vei putea implica in organizarea de evenimente publice (flash-mob, piese de teatru, performance, dezbateri), vei contribui la dezvoltarea unui blog, vei redacta comunicate de presa si alte materiale informative, vei participa la actiuni de crestere a constientizarii (discutii informale, impartire de materiale informative).
Vei avea ocazia sa cunosti si sa lucrezi alaturi de activiste si activisti din domeniul drepturilor femeilor, care iti vor impartasi din experienta si cunostintele lor. Vei avea de asemenea ocazia sa cunosti alte persoane ca tine si sa faci parte dintr-o comunitate dedicata apararii drepturilor sexuale si reproductive ale femeilor.

Conditii de participare
In cadrul programului de voluntariat se pot inscrie studenti, masteranzi sau doctoranzi din cadrul oricarei universitati!

Inscriere
Pentru a te inscrie te rugam sa completezi FORMULARUL si sa il trimiti la adresa office@centrulfilia.ro pana la data de 11 mai 2014.”

mai multe detalii



No comments:

Post a Comment